Architecten

Domotica zorgt voor die onmisbare beleving van luxe!

Domotica, ook wel bekend als gebouwautomatisering, geeft een gebouw een aangenaam klimaat en prettige sfeer. Door al tijdens het ontwerp rekening te houden met gebouwautomatisering, voorkomt u lelijke constructies die in het zicht blijven en die de architectuur negatief beïnvloeden. In plaats daarvan krijgen uw klanten een gevoel van luxe door nauwelijks zichtbare technologie.

Comfort en veiligheid
Gebouwautomatisering neemt tegenwoordig een prominente plek in bij het gebruik van gebouwen. Het resulteert namelijk in een uiterst comfortabel en veilig gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Bij thuiskomst verschaft uw klant zich bijvoorbeeld toegang tot de woning met een snelle vingerscan. De verlichting gaat automatisch aan, in een sfeer die past bij het tijdstip van de dag. Uit de plafondspeakers klinkt de favoriete muziek op een aangenaam geluidsniveau. En het alarmsysteem, dat subtiel aanwezig is, biedt dat geborgen en veilige gevoel waar uw klant naar op zoek is.

Gemak en esthetiek
De bediening van de domotica vindt plaats door prachtige en slimme designschakelaars. Of heeft uw klant liever touchscreens? Bediening via de smartphone is uiteraard ook mogelijk, maar we zien steeds vaker domotica die wordt bediend via voice control. Dat geeft uw klanten nog meer gemak!

Beleving
Om te zorgen voor eenheid in eigentijdse gebouwen, is het dus aan te raden om het ontwerp en de domotica goed op elkaar af te stemmen. Een goed geïntegreerde gebouwautomatisering is nauwelijks zichtbaar, maar zorgt wel voor die onmisbare beleving van luxe, comfort en veiligheid.

Comfort, gemak, veiligheid en esthetiek met Hevac Controls
Natuurlijk komt er heel wat bij kijken voordat een domotica installatie operationeel is. Niet alleen is de technische realisatie vrij complex, ook is er veel keuze aan materialen en producten. Wij verzekeren u dat we het comfort, gemak, de veiligheid en esthetiek kunnen bieden die uw klant wenst. Dat doen we met veel toewijding en in nauwe samenwerking met u. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en volgens het mondiaal erkende KNX protocol, zodat we, nu en in de toekomst, de juiste gebouw automatiseringsoplossingen kunnen bieden.

Wilt u gebouwautomatisering integreren in al uw ontwerpen en uw gebouwen voorzien van die onmisbare beleving van luxe? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij horen graag van u!

Koen van de Donk via +316-16535016 of stuur een e-mail.