Slimme woning

Een woning is meer dan een dak boven uw hoofd. Het is de plek waar u geniet of uitrust van uw drukke leven. U wilt zich thuis voelen en moet er comfortabel zijn. Een behaaglijke temperatuur, de juiste sfeer, de geur van koffie als u opstaat. Uw comfort moet vanzelfsprekend zijn: het liefst alles automatisch geregeld zonder dat u er omkijken naar heeft. Nieuwe techniek vindt u interessant, maar alleen als deze functioneel is en gemakkelijk te bedienen. En de juiste uitstraling is belangrijk: Alles moet passen in uw zorgvuldig uitgekozen interieur.

Welkom aan de beekstraat 7 te Nuenen, slim wonen in Nuenen

beekstraat7

 

Stelt u zich een intelligente woning voor die de verlichting aan uw gemoedstoestand of aan uw activiteiten aanpast, de temperatuur in elke ruimte regelt afhankelijk van het gebruik, in elke ruimte muziek afspeelt, de gordijnen automatisch dichtdoet als het begint te schemeren en ervoor zorgt dat er altijd heet water is op het moment dat u het nodig heeft. Nog beter, stelt u zich voor dat dit systeem eenvoudig te regelen is, zich automatisch aan uw levensstijl aanpast, uw ecologische voetafdruk bewaakt en uw energieverbruik reduceert. Dit is allemaal mogelijk. Met een systeem dat zichzelf automatisch beveiligt als u weggaat, via uw smartphone kan worden bewaakt terwijl u weg bent, en zich ook nog eens ongemerkt voorbereidt op uw terugkomst. Stelt u zich een slim huis van Hevac Controls voor met intelligente gebouwtechnologie, die in het gebouw geïntegreerd is en die geregeld wordt via intuïtieve touchscreens, schakelaars en afstandsbedieningen, die trouwens de esthetiek van uw huis verbeteren in plaats van verslechteren. En dit alles duidelijk en zonder na te denken te bedienen is!

Slim wonen in Nuenen

De bouw is inmiddels gereed van de “slimste woning van Nuenen”. De installatie is grotendeels bedraad uitgevoerd met een gezonde combinatie van draadloze technieken.

Een goede voorbereiding is belangrijk voor een geslaagd project. Op tekeningen worden alle wensen samengevoegd zodat de techniekers geen leidingen vergeten aan te leggen en/of dat de technische ruimte niet te klein is voor al deze technieken.

Enkele voorbeelden…

Gebalanceerde ventilatie,

Deze woning is nu uitgevoerd met anti bacteriële kunstof slangen systeem van ventilair. Met een goede luchtberekening geen last van ventilatiegeluid of een onprettige geuren. Energie wordt niet verspilt en het leefklimaat is dus optimaal. De ruimtecontrollers van Basalte en vochtmetingen van Arcus regelen hierop het klimaat en de ventilatie aan, ideaal want men hoeft er niet meer over na te denken of de ventilatie wel zijn werk doet en er wordt zo min mogelijk energie verspilt.

Beveiliging,

Omdat het belangrijk is dat men toch zijn woonomgeving beveiligd hebben we gekozen voor camera’s met een verhoogd goed nachtzicht rondom de woning. Deze ogen vriendelijk en als het toch nodig is kan men altijd de omgeving nazien door middel van goede kwaliteit camerabeelden. Belangrijk: geef net iets meer uit dan die goedkopere camera die in de nacht te weinig ziet of veel te veel IR licht afgeeft.

U kunt altijd vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden!