Particulier

Ongekende luxe met onzichtbare domotica!

Bent u van plan om een woning te (laten) bouwen of verbouwen? Vergeet dan niet om tijdig de comfortarchitect in te schakelen. Want daarmee verzekert u zich van dat behaaglijke gevoel van luxe, gemak en veiligheid. De comfortarchitect weet hoe belangrijk comfort voor u is!

Thuis in de slimme woning
Niets is zo fijn als thuiskomen in een huis dat luxueus aanvoelt. Waar uw muziek speelt en het gedempte licht voor een ontspannen sfeer zorgt. De temperatuur in huis is al heel aangenaam en heeft de juiste luchtvochtigheid. In de keuken maakt u snel een kop thee bij de heet-waterkraan. ‘s-Ochtends wordt u wakker met de geur van verse koffie, terwijl uw gordijnen automatisch opengaan wanneer u dat vraagt. Dat wilt u toch ook?

Ongekende luxe met onzichtbare gebouwautomatisering
Met domotica, ook wel gebouwautomatisering genoemd, kunt u precies dat heerlijke luxueuze gevoel krijgen. Gebouwautomatisering zorgt voor gemak, veiligheid en comfort. De voordelen zijn groot. In uw woning heerst dan bijvoorbeeld altijd een aangenaam en gezond klimaat. Met energiemanagement kan dit zelfs op een zeer energiezuinige wijze. Verlichting en zonwering reageren op zonlicht en beweging, zodat ze altijd in de juiste stand staan. En mocht u toch wat meer zonlicht willen binnenlaten, dan hoeft u maar te roepen: de zonwering gaat vanzelf weer omhoog. De nauwelijks zichtbare maar zeer geavanceerde alarminstallatie, geeft u dat onbetaalbare gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Esthetische eenvoud in een slimme woning
Een slimme woning geeft u dus veel gemak en comfort. Met een goed doordacht domotica ontwerp van de comfortarchitect is de bediening kinderlijk eenvoudig en bovendien erg fraai. We gebruiken touchscreens en design schakelaars van de hoogste kwaliteit. Ook kunt u met een app op uw smartphone uw slimme woning bedienen. Of wilt u liever voice control? You’re wish is my command. Letterlijk!

Advies en ontwerp van de comfortarchitect
De keus is aan u, maar de keuze is groot. Dan is het fijn wanneer u een gesprekspartner hebt die weet wat er te koop is en begrijpt waarnaar u op zoek bent. Wij kunnen op basis van uw wensen een gedetailleerd ontwerp maken en nauwkeurig voorrekenen wat de realisatie ervan gaat kosten. Onze comfortarchitect geeft u dat ongekende gevoel van luxe.

Direct comfort met de comfortarchitect
Het ontwerp van de comfortarchitect biedt u echt alle luxe en comfort die u wenst. Bovendien hebt u met ons domoticaplan geen omkijken meer naar de realisatie van de gebouwautomatisering. We hebben namelijk goed naar u geluisterd en onze voorcalculatie zal niet veel afwijken van de offertes van de installateurs. De comfortarchitect bezorgt u dus direct al een gevoel van comfort!

Wij maken van uw huis een comfortabel en luxueus thuis. Wilt u weten hoe we u dat energiezuinige en uiterst aangename thuisklimaat kunnen geven? Stuur ons een bericht of bel ons even. U kunt op ons rekenen!

Koen van de Donk

+316-16535016 of stuur een e-mail.