Installateurs

Maak het verschil met de juiste gebouwautomatisering!

Nu domotica niet meer is weg te denken uit hedendaagse huizen en gebouwen, is het belangrijk om klanten een all-in offerte en ontwerp aan te bieden. Met de juiste automatiseringsoplossing kunt u het verschil maken. Zeker wanneer de klant de grote voordelen van domotica kent, voor het bevorderen van het comfort, gemak en veiligheid.

Een smart home ontwerpen
Als installateur werkt u elke dag aan mooie projecten met veel afwisseling. U bent bezig met engineering, calculatie, planning en advies of schrijft offertes, maakt technische omschrijvingen en koopt materialen in. Dan kunt u eigenlijk wel wat hulp gebruiken. Zeker als het gaat om het ontwerpen en in bedrijf stellen van een smart home.

Systeem integratie
Het liefst werkt u dan met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het integreren van domotica met andere installaties. Want dan weet u zeker dat uw projecten efficiënt en effectief wordt uitgedacht. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Samenwerking
Behalve dat de domotica specialist ervaren is, wilt u ook dat het een prettige gesprekspartner is. Iemand die de taal van u en uw engineers spreekt en weet waar u in de praktijk tegenaan loopt. Iemand die met u meedenkt en een oplossingsgerichte houding heeft. Toch?

Hevac Controls: dé samenwerkingspartner voor de installateur
Wij kennen de installatiebranche van binnen en van buiten. Sinds 2007 hebben we ons gespecialiseerd in KNX domotica. KNX is dé standaard als het om gebouwautomatisering gaat. Omdat de installatie en integratie van domotica met andere technische systemen al complex genoeg is, hebben we gekozen voor dit mondiaal erkende communicatieprotocol. Daarmee bieden we u en uw klanten – nu en in de toekomst – de beste gebouw automatiseringsoplossingen.

Ontwerp, programmering, inbedrijfstelling en nazorg
U bepaalt zelf wanneer u onze hulp inschakelt. U kunt ons alleen om advies vragen, maar we kunnen ook het totale project voor u leiden. Denk dan aan het ontwerpen van de technische installatie, het realiseren van de software, het kiezen en aanschaffen van de juiste producten en het in bedrijf stellen van de installatie. En wist u dat we bekend staan om onze uitstekende service tijdens en na de installatie?

Wilt u het verschil maken met de juiste automatiseringsoplossing? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!