Prachtige Speakers opbouw of half Inbouw

Prachtige Speakers opbouw of half Inbouw

Met de nieuwe speakers van Basalte wordt het muziek systeem naadloos geïntrigeerd in uw woning, u verkrijgt de hoogwaardige muziek kwaliteit zonder afbreuk te doen aan de inrichting van uw woning.

De Muziek kwaliteit is zeer hoogwaardig en het design is prachtig.

Asano (de naam van het muziek systeem) zorgt voor een wereld van muziek, ontwikkeld voor de noden van woningen wereldwijd. Het biedt kristalheldere audio in een flexibel en betrouwbaar systeem met een intuïtieve appen optionele integratie in KNX-domotica. Met deze KNX integratie kan Hevac het perfect laten samenvloeien met de verlichting, klimaat en andere onderdelen van uw woning!

Synchroniseer jouw eigen muziek met het systeem en geniet van de geïntegreerde internet radio en muziekstreaming diensten. Speel verschillende genres muziek in verschillende kamers of laat jouw favoriete nummer weerklinken door de volledige woning: perfect synchroon.